En utvecklande och trevlig arbetsplats

Jobba hos
oss på Svensk e-identitet

Svensk e-identitet expanderar just nu kraftigt och kan mycket väl vara intresserad av vad just du har att bidra med till våra viktiga kunder, trevliga kollegor och spännande företag.

Kaffekoppar varje dag 

Språk 

Medarbetare

Antal kontor

Lediga tjänster

Just nu söker vi

Systemutvecklare – Uppsala

Vad säger våra medarbetare?

Det kanske låter lite klyschigt att säga detta men Svensk e-identitet är en arbetsplats med otroligt högt i tak. Alla har rätt att säga och tycka vad man vill. Och det bästa är att man får gehör för de förslag och idéer man kommer med. Jag skulle rekommendera Svensk e-identitet för att det är en väldigt rolig arbetsplats och vi är ett gäng som har väldigt kul tillsammans. Som jag nämnde tidigare så är det en arbetsplats med högt i tak och alla får sin röst hörd. Finns inte mycket mer att säga än att det är väldigt roligt att gå till jobbet.

William Blomquist
Kundansvarig på Svensk e-identitet

Vad säger våra medarbetare?

När jag började här så kände jag mig rätt så vilsen i alla system och olika tjänster som svensk e-identitet erbjuder. Men jag är helt säker på att den dagen jag slutar så kommer jag inse hur otroligt mycket jag faktiskt lärt mig, vilket känns kul!
All personal här på kontoret har ett otroligt engagemang för sitt jobb. Dom brinner för kunder och att organisationen ska fungera. Alla känner och tar ett otroligt kundansvar.

Ulrika Fischier
Projektadministratör, Svensk e-identitet

Vad säger våra medarbetare?

”Det har gått från ett företag med ungefär 10 anställda till över 30 anställda snabbt, och det har verkligen påverkat hur vi arbetar till det bättre. När jag först började var det ibland lite röriga arbetsdagar då man som utvecklare var mer allt-i-allo. Nu är det betydligt mer strukturerat då vi jobbar med ett antal specifika uppgifter i veckan och kan fokusera på det. Det är en bra arbetsbelastning och en avslappnad stämning där vi inte tävlar mot varandra utan jobbar tillsammans mot samma mål.

Hjalmar Wåhlander
Utvecklingsansvarig, Svensk e-identitet

Vad säger våra medarbetare?

”I mitt dagliga arbete så jobbar jag med både backend- och frontendutveckling av våra interna och externa system. Vi jobbar med nya spännande tekniker och ställs hela tiden inför nya roliga utmaningar och problemlösning, något som jag tycker är riktigt kul!”

Jonatan Trolin
Systemutvecklare, Svensk e-identitet

Är du vår
nästa stjärna?

Skicka in en spontanansökan!